DE WEEK VAN HET INKOMEN, maandag 5 tot en met vrijdag 9 maart 2012; voor leerlingen, werknemers en (aankomende) ZZP’ers.

De Week van het Inkomen was een groot succes! Vandaar dat 2012 uitgeroepen wordt tot het ‘Jaar van het Inkomen’. Want een week aandacht blijkt niet genoeg.

Graag wil FNV MOOI meer bieden om leerlingen, werknemers en (aankomende) ZZP’ers voor te lichten en te informeren over Inkomen. 2012 zal dan ook in het teken blijven staan van Inkomen. Dit doen we om iedereen te helpen met die informatie, die er zo veel mogelijk voor zorgt, je het inkomen te laten krijgen wat je ook verdient.

Voor leerlingen

Voor werknemers

Voor (aankomende) ZZP’ers

Denk er aan dat alle informatie die hier wordt weergegeven een globale uitleg is, per persoon kan dit verschillen, en kunnen er ook extra’s geldig zijn. Neem contact op met je vakbond voor meer informatie en specifieke gevallen!

——————

Waarom deze actie- en informatieweek? Inkomens zijn onder druk komen te staan. Leerlingen krijgen niet altijd voldoende vergoeding, lonen gaan niet omhoog, er is nog geen CAO voor kappers, er is veel mis met het loongebouw, ZZP’ers hebben een goed tarief nodig en een goed en goedkoop administratiesysteem.

Om hier mee te helpen en te adviseren gaan we salons bezoeken in teams. En ’s avonds organiseren we bijeenkomsten voor degene die we niet hebben kunnen bezoeken of nog met vragen zitten die we niet direct/zo snel kunnen beantwoorden in de salon. We helpen je als leerling, werknemer en als (aankomend) ZZP’er. Het laten controleren van je loonstrook, vragen beantwoorden over je pensioen, noem maar op. Wij staan voor je klaar.

De locaties voor de avondbijeenkomsten van 19.00 tot 21.00 uur. Kom ook en weet waar je recht op hebt!
dinsdag 6 maart: Van de Valk De Cantharel, Apeldoorn
woensdag 7 maart: Van de Valk, Gilze Rijen
donderdag 8 maart: Van de Valk, Haarlem-Zuid

Waar we overdag te vinden zijn, wordt pas de avond vooraf bekend gemaakt op deze website. Dus houd deze website in de gaten!
Heb je geen tijd om naar een avondbijeenkomst te komen. Stel je dan je vraag aan het telefonische team. Van maandag 5 maart tot en met donderdag 8 maart te bereiken van 18.00 tot 20.30 uur op telefoonnummer 030-231 4221. Ook dit geldt voor leerlingen, werknemers en (aankomende) ZZP’ers, en je hoeft geen lid te zijn van FNV MOOI.

Deelnemen aan de Week van het Inkomen? Dat is eenvoudig, inschrijven is niet nodig. Ontmoet ons overdag of kom met je loonstrook, je contract en/of je vragen naar een avondbijeenkomst. Geen tijd om naar een bijeenkomst te komen, je kan ook bellen met het FNV MOOI telefoonteam.
Lidmaatschap van FNV MOOI is niet verplicht!