FNV MOOI biedt alle (startende) ZZP’ers een boekhoudpakket. Dit is gratis als je de cursus Boekhouden via de MOOI Academie volgt.

Dit boekhoudpakket is een volledig pakket waarmee je een deel maar ook de gehele administratie van jouw bedrijf in de uiterlijke verzorging kan bijhouden, natuurlijk ook je Btw-aangifte mee kan doen, maar ook inzicht houdt in je winst of verlies, een balans kan opmaken en mailingen kunt sturen naar je klanten. Gebruik je, als lid van FNV MOOI, dit pakket dan kan je ook korting krijgen bij De Administratie, het bedrijf waar FNV MOOI mee samenwerkt voor o.a. je jaarlijkse aangifte Inkomsten Belasting. Dit voordeel vind je in het FNV MOOI Voordeelprogramma.
Als je wil kan je met dit pakket ook je kilometerregistratie en urenregistratie bijhouden.
De Belastingdienst heeft meegekeken met de ontwikkeling van dit pakket, het pakket voldoet aan de richtlijnen van de Belastingdienst.

Het boekhoudpakket is alleen voor iedereen die werkt in de uiterlijke verzorging. Als je ZZP’ers bent en werkzaam in de uiterlijke verzorging dan vragen we je om een afschrift van het uittreksel van de Kamer van Koophandel van je eigen bedrijf. En als je werknemer bent vragen wij je een afschrift van je laatste loonstrook van het bedrijf waar je werkt te sturen. Je kunt dit inscannen of er een foto van maken en mailen naar info@fnvmooi.nl verzenden per fax naar 030-2317136 of per post naar FNV MOOI Nachtegaalstraat 37 3581 AC Utrecht. Dit doe je natuurlijk alleen als je je hebt ingeschreven voor de cursus. Kijk voor de cursus op http://www.fnvmooi.nl/mooi-academie/

Wat is het FNV MOOI Boekhoudpakket:
Het FNV MOOI Boekhoudpakket is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers. Met het pakket kan je zelf je administratie doen en eenvoudig elk kwartaal je Btw-aangifte indienen. Je houdt inzicht in je resultaten en je klantgegevens. Het pakket is gratis indien je een cursus Boekhouden via de MOOI Academie volgt en wordt de komende jaren ook steeds onderhouden op het gebied van bijvoorbeeld nieuwe belastingwetten. Meer informatie over het pakket en over de diensten van een boekhouder/administratie kantoor die voor jou als lid van FNV MOOI o.a. de jaarlijkse aangifte kan verzorgen. kijk je op www.fnvmooivoordeel.nl. En wil je je hele administratie uitbesteden ook dan krijg je korting. 
Mede mogelijk gemaakt door het HBA

Hoofdbedrijfschap Ambachten